Hoppa till innehåll
Bästa hälsningar från Sverige!

Ett nytt ”normalt” år 2021.

Ett gott nytt år 2021 det är det vi hoppas på. Sämre än 2020 kan det troligtvis inte bli.

2020 började väldigt bra. I början av året lanserade vi Bell Cros i Spanien och Sverige och förutsättningarna med mycket regn i Montsant på våren gav förhoppningar om en rekordskörd, men istället så kom Covid. Alla lanseringsaktiviteter ställdes in och dessutom drabbades vår vingård av gråmögelröta vi förlorade ca 2/3 av skörden. Resten är historia…..

Vi fortsätter att arbeta med glädje och entusiasm, detta projekt är riktigt kul. Vi är förberedda på att ta emot alla efterlängtade besökare när det börjar bli möjligt att träffas och resa igen. Vi saknar mötet med alla vinentusiaster, att få dela med oss av vårt vinprojekt och att få prata vin igen.

Vi har mycket spännande på gång. Förutom några nya viner i vårt ordinarie sortiment så kommer vi att släppa tre nya viner under året i vår sidoserie ”ONE OFF”. ”ONE OFF” är viner vi bara gör en gång i mycket begränsade upplagor. Första vinet i år, ONE OFF #2, är ett naturvin gjort av 100% Garnacha Blanca i en upplaga av 493 flaskor. ONE OFF #3 och #4 är också naturviner, ett orange vin (Brisat som det kallas lokalt) och ett mousserande Ancestral vin (PetNat).

Nu håller vi tummarna och hoppas på att allt ska bli ”normalt” igen. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *