Hoppa till innehåll
Miguel har fått en av sina favorituppgifter, att korka upp vinerna.

Bara en bild.

En tidning behövde bara en bild till artikeln som dom hade skrivit om vårt nya vin. Självklart kunde vi ta en bild. Just det vinet som skulle plåtas hade vi inte hemma i Sverige. Vi kunde inte ta oss till Spanien pga alla rådande reserestriktioner. Att man är svensk gör inte resandet enklare i dessa tider, då vi med några andra få länder är portade till att resa till de flesta länder.

Så det var bara att lösa det på distans med våra spanska vänner. Det började med ett mail med en fråga om vi kunde få hjälp med att ta en produktbild, sedan blev det videomöte, fler blev inblandande, nya Zoom-möten osv. Hur klarade man sig utan Zoom-möten tidigare? 😊 Nu var så många involverade i denna bild att kostnaden för att ta den började att skjuta i höjden, så varför inte ta bilder av alla produkter när vi ändå var igång. Bra idé, nu började det bli seriöst, vilket jag iof gillar. Vi tog hjälp av en duktig stylist för att arrangera bilderna. Nya Zoom-möten, och ett moodboard skapades som inspiration och som en vägledning för fotograferingen.

Vi insåg att bilderna måste fotograferas i olika miljöer för att alla inte skulle se likadana ut. Vi kontaktade Brichs Restaurang i Falset, som har en miljö som stämmer väl överens med den image Bell Cros har. För övrigt serveras väldigt god mat där, väl värt ett besök. Bilder som skulle vara mer funky och/eller i traditionell miljö togs på Mas Ardèvol i Falset-Porrera, ett rustikt och färgsprakande boende, perfekt för vinturism.

Slutligen så behövde vi också hjälp med ljussättningen. En del av resultatet och bakgrundsmaterialet kan ni se här. Alla bilder finns på hemsidan i bildgalleriet. Totalt var 5-10 personer involverade. Hoppas ni gillar bilderna, vi skulle ju bara ta en bild. 😊

Moodboard för ONE OFF #1, pastelltoner och en känsla av fräschör för att stärka känslan av innovation och modernitet.
Vår stylist Laura Folch agerar kypare.
Så här blev första bilden på ONE OFF #1.
Vår fotograf Rafael López-Monné i action.
Och resultatet….
Moodboard för El Camí. En avkopplande atmosfär, med nyanser av lila, grönt och rödbrunt. En bok, ett glas och en skön läsfåtölj.
Hmmm, en bra början, men något fattas……
En hund i bakgrunden kan aldrig bli fel.
Jaaa…………!!!!!
Vi hittade ingen skön läsfåtölj, en bok får duga.
Och andra bilden på El Camí.
Moodboard La Figaflor, fräsch stämning med gula, vita och gröna färger.
Här behövdes det lite extra ljusreflektion.
Rent och snyggt ska det vara, inga fläckar!!!
La Figaflor, fräscht!!
Här behövs också lite extra ljusreflektion.
Inte Moses i vassen, utan storebror (magnum) och lillebror El Camí.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *