Hoppa till innehåll
Madde t.v. testar några Joans, Orto Vins, fantastiska viner tillsammans med några av ”Bell Cros” teamet.

Marknadskommunikation…

Tillbaka i Sverige efter en intensiv helg i Montsant. Sedan i början av året har vi tillsammans med Anna i Spanien, www.grow-tdc.com, skapat ett varumärke och logotyp. Nu är det dags att ta nästa steg. Anna kommer att tillsammans med Madeleine Olsen (Madde), Optimal Marketing AB, skapa ett marknadskommunikationsteam. Anna står för utformning av paketeringen och Madde för den digitala marknadskommunikationen. Det blir och en härlig mix av sydländskt- och nordiskt synsätt, det bästa av två världar.

Under några dagar har Madde fått en intensiv utbildning i hur man tillverkar vin, och hon har också bekantat sig med de vackra omgivningarna i Montsant och Priorat.  Hon har också givetvis varit ”tvungen” att dricka ett glas vin eller så i utbildningssyfte. Att skörden pågick som bäst gjorde inte tillfället sämre.

Planen är att låta denna blogg gå live inom en månad och vi ser fram emot att lansera websidan till våren-19.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *